چه کسانی نان کتویی می خورند؟
نان کتویی برای رژیم کتوژنیک طراحی شده و با موادی مانند آرد بادام، آرد نارگیل و آرد برخی دانه ها تهیه می شود.
کسانی که برای
کاهش وزن خود رژیم کتو را انتخاب کرده اند نمی توانند در حین رژیم نان معمولی
بخورند.
نان کتو فاقد
فیبر و کربوهیدرات، اما پرچرب است و به حفظ کتوز کمک می کند.
در اینجا با
مقایسه نان کتو و نان معمولی، از مزایا و مضرات این نان صبحت می کنیم.
بنابراین بیائید
با ما همراه شوید.
مقایسه نان کتویی با نان معمولی
نان معمولی با
آرد گندم، مخمر و به همراه سایر افزدونی هایی مانند شکر تهیه می شود.
اما برای تهیه
نان کتو به آرد گندم نیازی نداریم.
در عوض با آرد
های دیگری می توان این نان را درست کرد.
هر کدام از این
آرد ها را می توان به تنهایی یا در ترکیب با همدیگر در تهیه نان کتو به کار برد.
مواد تشکیل
دهنده نان کتو عبارتند از:
آرد
بادام
این آرد پروتئین
زیادی دارد و با طعم ملایمی همراه است.
تخم مرغ
چسبندگی این نان
با کمک تخم مرغ موجود در آن صورت می گیرد.
آرد نارگیل
مرطوب کننده نان و اتصال دهنده اجزا به همدیگر است.
پنیر
در برخی موارد
در تهیه نان کتو پنیر بکار می رود تا بافت خامه ای و طعم خوبی به آن بدهد.
کنجاله
بذر کتان
بذر کتان فیبر
قابل توجهی دارد و غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ است.
همچنین پوسته آن
نقش یک غلیظ کننده را به عهده می گیرد و به ایجاد بافتی شبیه به نان کمک می کند.
فواید نان کتویی
این نان ممکن
است فواید کوتاه مدتی داشته باشد.
سرکوب
احساس گرسنگی
محتوای پروتئین
و چربی بالای این نان می تواند احساس سیری را در شما افزایش دهد.
این خاصیت احساس
گرسنگی های پی در پی را که در حین رژیم کاهش وزن ایجاد می شود از بین می برد.
بنابراین با
کاهش مصرف کالری دریافتی می تواند به کاهش وزن شما کمک کند.
کنترل
قند خون
دیابتی ها از
خوردن نان کتویی سود می برند.
زیرا این نان
قند خون را به طور موثری کاهش می دهد.
بیماران دیابتی
به دلیل مصرف کربوهیدرات بالا همواره با مشکلات افزایش قند خون در حال مبارزه
هستند.
نان کتو به دلیل
کربوهیدرات کمی که دارد به تثبیت سطح قند خون کمک می کند.
بنابراین از بین
نان ها گزینه سالم تری است.
معایب نان کتویی چیست؟
از این نان به
طور دائم نمی توان استفاده کرد زیرا ممکن است عوارض جانبی در بر داشته باشد.
عوارض
کاهش مصرف فیبر
فیبر بر
تنوع باکتری های مفید روده ای تاثیر دارد
و کمبود آن می تواند منجر به کاهش این باکتری ها شود.
این امر به نوبه
خود باعث مشکلات گوارشی و تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.
افزایش
وزن
مصرف زیاد نان
کتویی نه تنها به کاهش وزن کمکی نمی کند،
بلکه به دلیل کم
بودن کربوهیدرات، چربی و کالری بالایی که دارد منجر به افزایش وزن احتمالی نیز می
شود.
علاوه بر آن این
یک نان فرآوری شده است که اگر به طور متعادل مصرف نشود حتما افزایش وزن می آورد.
آلرژی
برخی از اقلام
آجیل حساسیت زا هستند و ممکن است منجر به تورم، مشکلات تنفسی، تحریک پوست و سردرد
شوند.
از آنجایی که
آرد نان کتویی از بادام و برخی دیگر از اجرا آجیل است بنابراین قبل از استفاده از
آن مواد تشکیل دهنده را بررسی کنید تا بعدا دچار حساسیت نشوید.
کمبود
مواد مغذی
نان کتو فیبر و
مواد معدنی ناچیزی دارد و ممکن است نتواند مانند نان معمولی برخی ویتامین های مورد
نیاز بدن را تامین کند.
بنابراین
کاربران در حین این رژیم ممکن است به مولتی ویتامین با مینرال نیاز داشته باشند.
مشکلات
گوارشی
از آنجایی که
این نان رژیمی فیبر کم و پروتئین بالایی دارد،
بنابراین
استفاده دائم از آن منجر به مسائل مربوط به گوارش می شود.
مسائلی از قبیل:
· نفخ
· یبوست
· اسهال
آیا نمی دانید نان کتویی برای شما مناسب است یا
خیر؟
کارشناسان تغذیه
در این باره آموزش های زیادی دیده اند.
با استفاده از
راهنمایی های آنها می توانید دریابید که آیا این نان به طور خاص برای شما مفید است
یا خیر؟!
علاوه بر آن
متخصصین تغذیه به نگرانی های سلامتی بیماران می پردازند و توصیه های مناسبی برای
ادامه یا قطع این رژیم به شما می دهند.
Comments
Post a Comment